Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, χθες, Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2025, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ολόκληρο το ποσό της μισθοδοσίας του, για το έτος 2024, υπέρ του Ειδικού Σχολείου Λαμίας.
Σύμφωνα με το lamianow.gr, τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή ανελκυστήρα που θα εξυπηρετεί τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, καθώς και για άλλες απαραίτητες παρεμβάσεις.
Η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου ήταν εμπνευσμένη από τη συγκινητική στιγμή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, όταν ο μικρός Κωνσταντίνος, μαθητής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας, σηκώθηκε από το αναπηρικό του αμαξίδιο και περπάτησε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων για να τιμήσει την ελληνική σημαία.
«Όλοι μας συγκινηθήκαμε από τη δύναμη ψυχής του μικρού ήρωα. Ήταν μια στιγμή υπερηφάνειας και τιμής για όλους», δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου, συγχαίροντας τον μαθητή και τους γονείς του.
Σήμερα, Πέμπτη, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Παρχαρίδη, όπου συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνο και περιηγήθηκαν στους χώρους του σχολείου. Όπως επεσήμανε, έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις στις υποδομές, ωστόσο οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες.
Ολοκληρώνοντας, ο Δήμαρχος υπενθύμισε τη δέσμευσή του να διατίθεται η μισθοδοσία του στην ενίσχυση των σχολικών δομών του Δήμου και δεσμεύτηκε να στηρίξει έμπρακτα το έργο του Ειδικού Σχολείου.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…