Συνεργεία του Δήμου Νέας Σμύρνης και του Δήμου Καλλιθέας πραγματοποίησαν σήμερα και θα συνεχίσουν αύριο τον καθαρισμό (Νέα Σμύρνη) και τοποθέτηση νέων σχαρών απορροής (Καλλιθέα) των ομβρίων στην υπόγεια γέφυρα των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου – Σπάρτης.
Παρόντες σήμερα, την πρώτη ημέρα των εργασιών, ήταν οι Δήμαρχοι Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης και Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.
Στόχος της πρωτοβουλίας των δύο Δήμων είναι να γίνουν λειτουργικές οι διαβάσεις των αυτοκινήτων και ασφαλείς από πλημμυρικές καταστάσεις. Βουλωμένα και μπαζωμένα φρεάτια καθώς και παλαιές σχάρες που είχαν υποχωρήσει αντιμετωπίστηκαν δραστικά.
Η επόμενη διάβαση στην οποία θα υπάρξει παρέμβαση στην ίδια λογική, σύμφωνα με δηλώσεις των δύο Δημάρχων, θα είναι η διάβαση Εφέσου – Αγίων Πάντων.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.