Ζωή σε εκτάσεις της Βαρυμπόπης που είχαν καταστραφεί από τη μεγάλη φωτιά πριν από τέσσερα χρόνια, έδωσαν ο δήμος Αχαρνών, εθελοντές και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πάρνηθας, φυτεύοντας πάνω από 1500 μικρά δέντρα.
Η δράση υλοποιήθηκε με την παρουσία της Διεύθυνσης Πρασίνου, του αρμόδιο αντιδημάρχου Κώστα Δαμάσκου και τη συμμετοχή διαφόρων διευθύνσεων του Δήμου καθώς και πλήθους συνδημοτών και επισκεπτών της πόλης.
Με κοινό όραμα την ενίσχυση του φυσικού περιβάλλοντος, φυτεύτηκαν συνολικά 1.500 μικρά, κυρίως πλατύφυλλα δέντρα, τα οποία είχαν εγκριθεί από το Δασαρχείο Πάρνηθας.
Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε μια έκταση περίπου δέκα στρεμμάτων, στις οδούς Ορφέως και Δαβάκη όπου μικροί και μεγάλοι ανέλαβαν δράση, αποδεικνύοντας τη δύναμη του εθελοντισμού και την αγάπη για τη φύση, το περιβάλλον και τη ζωή.
Το Τμήμα Τήνου της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης εμπλουτίζεται με δυο νέες ειδικότητες.
Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ασφαλτόστρωση δρόμων στη Θεσσαλονίκη.
Είναι πλέον καλύτερα προστατευμένο από τη βροχή και εξασφαλίζει πιο σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας χειμώνα–καλοκαίρι.
Αφορά σε έργα διαχείρισης, προστασίας και αξιοποίησης υδάτινων πόρων.
Διατήρηση και ανάδειξη της παραδοσιακής τέχνης της καλαθοπλεκτικής μέσα από βιωματικά εργαστήρια.
Κόντρα μεταξύ ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου και Δήμου Πάρου για τη φωτιά της 28ης Ιουλίου.