Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στέκεται δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους, διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την προετοιμασία και συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Μετά από παρέμβαση του Εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας, κ. Νικηφόρου Κωνσταντίνου και επικοινωνία με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης, αποφασίστηκε ότι οι μαθητές του Λυκείου Λυκόβρυσης θα δώσουν φέτος τις εξετάσεις τους στο 1ο Λύκειο Πεύκης και όχι σε σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Η απόφαση αυτή διευκολύνει τους μαθητές, μειώνοντας τις μετακινήσεις και διασφαλίζοντας ένα πιο οικείο & άνετο περιβάλλον για τη διαδικασία των εξετάσεων.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.