Από κοντά την πρόοδο των εργασιών για τον καθαρισμό και τη διευθέτηση των ρεμάτων στο δήμο Ραήνας- Πικερμίου πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη συνοδευόμενη από τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσεβά.
Τόσο η αντιπεριφερειάρχης, όσο και η δήμαρχος ενημερώθηκαν απότους επικεφαλής των συνεργείων για την κατάσταση που επικρατεί και να δρομολογηθούν, όπου απαιτούνται, εργασίες καθαρισμού.
Μετά την αυτοψία, ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται αλλά και αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στον Δήμο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, με έμφαση στη μελέτη που ήδη εκτελείται από την Περιφέρεια για την αναβάθμιση της Λ. Φλέμινγκ, προϋπολογισμού περίπου 393.000 ευρώ, καθώς και στη μελέτη οριοθέτησης – διευθέτησης ρεμάτων και προσαρμογής ρυμοτομικού σχεδίου σε περιοχές του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, κκόστους περίπου 1 εκ. ευρώ, με Φορέα υλοποίησης το Δήμο και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε επίσης η πορεία της κατασκευής του πρώτου υπερσύγχρονου Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στη Ραφήνα, ένα έργο που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως το Σεπτέμβριο του 2028.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.