Συνεχίζει τον εβδομαδιαίο απολογισμό έργου της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης τόσο μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου όσο και από τα social media. Μοναδική ίσως η περίπτωσή του. Δίνει, όμως, το στίγμα των κινήσεών του και του τι μέλλει γενέσθαι στην πόλη του. Για την εβδομάδα που πέρασε η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Από τα Άσπρα Χώματα στον Συνοικισμό μέχρι την οδό Αδειμάντου στο κέντρο της Κορίνθου οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Πρασίνου, με τον Δημήτρη Τζαναβάρα επικεφαλής, συνεχίζουν να ομορφαίνουν το αστικό τοπίο. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε νέες συνοικίες και νέες γειτονιές την ερχόμενη εβδομάδα. Και στο τέλος του μήνα έρχεται η μεγάλη δενδροφύτευση, που θα αλλάξει την εικόνα στην πόλη της Κορίνθου, με την συνδρομή όλων μας.

Η εβδομάδα που πέρασε για την αντιδημαρχία Παιδείας και τον Κώστα Δημάκο συνεχίστηκε με επισκέψεις σε σχολεία και ενημέρωση από τους διευθυντές τους για τις ανάγκες που υπάρχουν. Είναι πολλά τα προβλήματα, πενιχροί οι πόροι που μας διαθέτει το κράτος, αλλά μεγάλη η συνεισφορά των άλλων υπηρεσιών του Δήμου (Καθαριότητα, Πράσινο, Αυτεπιστασία) που προστρέχουν όποτε τους χρειαστούμε. Καλύψαμε ακόμα τις ανάγκες πετρελαίου σε σχολεία που το χρειάστηκαν, ολοκληρώσαμε τον προγραμματισμό και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν σε υπηρεσίες και προμήθειες σε όλες τις σχολικές μονάδες. Και όλα είναι πλέον έτοιμα για να δώσουμε την πρώτη παγία του 2025 στα σχολεία. Τη νέα εβδομάδα πρώτα ο Θεός θα δώσουμε λύση και στο θέμα εκτυπωτών για όσα σχολεία δεν έχουν και θα ολοκληρώσουμε την απογραφή των κυλικείων.

Και καθώς ο καιρός ανοίγει και μια βόλτα στο λιμάνι και τον Φλοίσβο είναι πλέον πολύ ελκυστική, το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου φροντίζει η εικόνα που θα συναντούν οι Κορίνθιοι και οι επισκέπτες να είναι αυτή που πρέπει. Την ίδια ώρα με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Κώστα Αγγέλου και την συνδρομή της Υπηρεσίας Καθημερινότητας καθαρίσαμε τον εξωτερικό χώρο του νεκροταφείου στα Εξαμίλια.
Συνεχίζουμε σταθερά με γνώμονα πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…”.