ΔΗΜΟΙ

Θεσσαλονίκη: Συναντήσεις εργασίας αντιδημάρχων με τους δημότες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες

Προσβλέποντας στην περαιτέρω ενίσχυση της άμεσης επικοινωνίας με τους πολίτες, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες συναντήσεις εργασίας των Αντιδημάρχων με τους δημότες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και τη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας.

Σε συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια, οι Αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι θα απαντούν σε ερωτήματα των κατοίκων και θα συζητούν θέματα που τους απασχολούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η διεύρυνση του διαλόγου μεταξύ της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους εντός των ορίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας και προσβλέπει τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων όσο και στη βελτίωση των παρεχόμενων από το Δήμο Θεσσαλονίκης υπηρεσιών.

Η πρώτη συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025 στις 17.00 στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, στο χώρο του κτιρίου της Δημοτικής Κοινότητας (Θεοφίλου 25, άνω Πόλη).

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

3 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

3 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

6 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

6 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

6 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

6 ώρες ago