Ο Δήμος Ιωαννιτών «σερβίρει» πρωινό στην Πλατεία Τεμένους Καλούτσιανης, το Σάββατο 8 Μαρτίου, από τις 11:00 το πρωί, έως τις 14:00 το μεσημέρι και διοργανώνει το πρώτο «Πρωινό στη Γειτονιά», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Streets for Citizens.
«Σας καλούμε σε μια ανοιχτή συζήτηση για την πιλοτική δράση ανάπλασης της πλατείας του ιστορικού τζαμιού Καλούτσιανης και των «σκαλακιών» (οδός Βαμβέτσου), που συνδέουν την πλατεία με την οδό Ρώμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.
«Με καφέ και σνακ, θα έχουμε την ευκαιρία να:
Ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους μας! Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Καλούτσιανης».
Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας eservices.cityofathens.gr του Δήμου Αθηναίων, με κωδικούς Taxisnet.
Η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών δημιουργεί νέες προοπτικές για τις τοπικές κοινωνίες και δίνει υπεραξία…
Μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης τα έργα στην Δυτική Λέσβο.
Αλλαγές στις πειθαρχικές διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα φέρνει η νέα εγκύκλιος που εξέδωσε το Υπουργείο…
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούν επισκευές και στατική βελτίωση του φέροντα οργανισμού που περιλαμβάνει τρία…
Τη διάνοιξη διαδρόμου διαφυγής στη Δημοτική Κοινότητα Μονοδενδρίου του Δήμου Πατρέων, στο χώρο που βρίσκεται…