Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί στη Σέριφο, όταν το απορριμματοφόρο όχημα στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε πλαγιά.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια δρομολογίου για την αποκομιδή των σκουπιδιών, στο δρόμο που ενώνει τον Κουτάλα με το Μ. Λιβάδι και κοντά στην παραλία Μαλλιάδικο, το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Αποτέλεσμα ήταν και οι τρείς υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου να τραυματιστούν.
Οι τραυματίες, που απεγκλωβίστηκαν από διασώστες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Σύρου όπου νοσηλεύονται, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Στην προχωρημένη φάση υλοποίησης εισέρχεται το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο στον Ιλισσό, που αφορά τις περιοχές…
Σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού τιμήθηκε στο Αγρίνιο η μνήμη των 120 πατριωτών που εκτελέστηκαν…
Σε κλίμα διαφάνειας και με τη συμμετοχή κορυφαίων θεσμικών και εκπαιδευτικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε στην Αγία…
Σε άμεσες νομικές ενέργειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς κατά δύο ατόμων που εντοπίστηκαν να απορρίπτουν…
Σαφές μήνυμα στήριξης στη νέα γενιά και στις σύγχρονες μορφές αθλητισμού και τεχνολογίας στέλνει ο…
Σε δημόσια αντιπαράθεση εξελίσσεται η συζήτηση για τις επιπτώσεις του τουρισμού στην Αθήνα, με φόντο…