Η μεγαλύτερη λαγάνα, η οποία, μάλιστα, ζυγίζει 240 κιλά, ετοιμάστηκε για την Καθαρά Δευτέρα στο Περιστέρι και μοιράστηκε στους πολίτες.
Η λαγάνα, που έφτιαξε η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών και Προαστίων, μεταφέρθηκε με γερανό στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Όπως μάλιστα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Συντεχνίας, οκτώ άτομα την έφτιαξαν, κάνοντας και πατέντα για να μπει ολόκληρη σε φούρνο και να ψηθεί.
«Με μεράκι και μεγάλο αγώνα ασχοληθήκαμε οκτώ άτομα για να την κατασκευάσουμε», είπε, μιλώντας στο Action24, ενώ συμπλήρωσε πως ψήθηκε ολόκληρη σε έναν φούρνο που κατασκεύασαν οι ίδιοι.
Την ίδια στιγμή, κατά τη διάρκεια της γιορτής θα μοιράστηκαν 12.000 μερίδες φαγητό και 3,5 τόνοι κρασιού, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, κάνοντας λόγο για έναν δήμο με ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…