Αντιμέτωποι με εικόνα φρίκης ήρθαν σήμερα το πρωί της Πέμπτης, 27 Φεβρουαρίου, εκπαιδευτικοί και μαθητές Δημοτικού σχολείου στην Καρδίτσα, οι οποίοι όταν έφτασαν στο κτίριο είδαν ένα νεκρό σκυλί κρεμασμένο ανάποδα στην πόρτα.
Άμεσα η διευθύντρια του σχολείου που βρίσκεται στον Δήμο Σοφάδων στην Καρδίτσα, ενημέρωσε την Αστυνομία για το συμβάν.
Στο σημείο έσπευσαν τόσο ο δήμαρχος της περιοχής όσο και άνθρωποι από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της αποτρόπαιας πράξης.
Από το φρικτό αυτό περιστατικό, όπως είναι φυσικό, εκπαιδευτικοί όσο και η τοπική κοινωνία είναι ανάστατοι τη στιγμή μάλλιστα που οι υπαίτιοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.