ΔΗΜΟΙ

Ο Δήμος Σαρωνικού βάζει δωρεάν λεωφορεία για Σύνταγμα την Παρασκευή

Ακόμα ένας Δήμος προχωρά σε κλείσιμο των υπηρεσιών του την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, τιμώντας με τον τρόπο την μνήμη των 57 νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών. Μάλιστα, ο Δήμος Σαρωνικού θα βάλει δύο λεωφορεία τα οποία πρόκειται να μεταφέρουν δωρεάν όσους δημότες του επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Τα δύο λεωφορεία αναχωρούν:

  1. Από πλατεία Καλυβίων στις 8:30 το πρωί,
  2. και από πλατεία Αναβύσσου, επίσης, 8:30 το πρωί.

Παράλληλα, ο Δήμος Σαρωνικού μετά από ενημέρωση που έκανε στο σωματείο εργαζομένων, δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους του Δήμου να αποχωρήσουν από την εργασία τους στις 11:00 π.μ. για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

«Θα συμμετάσχουμε ενεργά στο συλλαλητήριο που θα γίνει μας στην περιοχή μας, την Παρασκευή στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Παλαιάς Φώκαιας. Με αλληλεγγύη και σεβασμό, βρισκόμαστε δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων και τιμάμε όλοι μαζί τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού.

Τελευταία άρθρα

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

1 ώρα ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

2 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

2 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

2 ώρες ago

Π. Φάληρο: Στον Μπάτη ο τελικός του Παγκοσμίου

Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.

2 ώρες ago

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…

3 ώρες ago