«Η τραγωδία των Τεμπών παραμένει ένα ανοιχτό τραύμα στην ελληνική κοινωνία. Για να κλείσει, χρειάζεται αλήθεια και δικαιοσύνη. Και αυτό είναι ευθύνη της ελληνικής Πολιτείας», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με αφορμή την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.
Με αφορμή την συμπλήρωση δυο ετών από την τραγωδία των Τεμπών, ο Αλέξης Καλοκαιρινός δήλωσε ότι ο Δήμος Ηρακλείου σέβεται το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία και πως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, μετά τις 10:30, ο Δήμος θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.
«Η τραγωδία των Τεμπών παραμένει ένα ανοιχτό τραύμα στην ελληνική κοινωνία. Για να κλείσει, χρειάζεται αλήθεια και δικαιοσύνη. Και αυτό είναι ευθύνη της ελληνικής Πολιτείας.
Ο Δήμος Ηρακλείου σέβεται το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία. Εκτιμώντας τη συμμετοχή τους, την 28η Φεβρουαρίου 2025, μετά τις 10:30, ο Δήμος θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. Για την ήδη προγραμματισμένη υποδοχή πολιτών στις Δημοτικές Υπηρεσίες την 28η Φεβρουαρίου, μετά τις 10:00, οι αρμόδιες Υπηρεσίες καλούνται να προβούν στον κατάλληλο αναπρογραμματισμό».
Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.
Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.
Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.
Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».
Περήφανος μπαμπάς ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο γιος του Κωνσταντίνος, μετά την…