Επίσημα, τέλος, στο εκλογικό θρίλερ του δήμου Σερρών έβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας που απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του 2023, στο Δήμο Σερρών, ο συνδυασμός «Συμμαχία Σερραίων» του προηγούμενου δημάρχου, Αλέξανδρου Χρυσάφη.
Ο πρώην δήμαρχος αμφισβητούσε την εγκυρότητα αριθμού ψηφοδελτίων του συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ» της δημοτικής αρχής, τα οποία και χαρακτήριζε ως ροζ.
Μετά από τη δικαστική διαμάχη, το ΣτΕ δικάιωσε την νικήτρια των εκλογών και δήμαρχο της πόλης Βαρβάρα Μητλιάγκα, η οποία, αμέσως μετά την απόφαση δήλωσε: «Σήμερα οριστικά κλείνει ένα κεφάλαιο που μας ταλαιπώρησε, ως δημοτική αρχή, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα».
Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.
Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.
Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.
Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».
Περήφανος μπαμπάς ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο γιος του Κωνσταντίνος, μετά την…