Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, στο Β’ ΚΑΠΗ, η 72η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πετρούπολης, σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένιο-Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ («Ερυθρός Σταυρός»).
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν 131 δημότισσες και δημότες αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών, και για τη δημοτική τράπεζα αίματος συγκεντρώθηκαν 120 μονάδες.
Εντυπωσιακό και ελπιδοφόρο είναι το γεγονός πως οι καινούργιοι αιμοδότες είναι νεαρά άτομα.
Η Διοίκηση του Δήμου και τα στελέχη της Διεύθυνσης Παιδείας-Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε κάθε δημότισσα/δημότη για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.
«Καλούμε κάθε συνδημότισσα/συνδημότη μας να ενωθεί με τις δυνάμεις του Δήμου Πετρούπολης και να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αλληλεγγύης», σημειώνει ο Δήμος Πετρούπολης.
Στην εποχή της Smart City περνά το Χαλάνδρι, εγκαθιστώντας ένα δίκτυο ψηφιακών υποδομών σε δρόμους…
Στόχος της Περιφέρειας Αττικής η πρώτη θέση στα έσοδα από τον τουρισμό.
Στενή παρακολούθηση των εργασιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έμφαση στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και…
Ακολουθούν γκρέιντερ και υδροφόρες.
Αυτοψία στο σημείο από τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό.
θα συμμετάσχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι και συγγραφείς δίνοντας στο σερραϊκό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει…