Ιωάννινα: Μετατρέπεται το ιστορικό κτίριο στη Δομπόλη
Το ιστορικό κτίριο μετατρέπεται σε διοικητικό κέντρο του Δήμου, φιλοξενώντας υπηρεσίες, χώρους πολιτισμού και εκδηλώσεων, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 12,4 εκατ. ευρώ.
Ένα ακόμη βήμα για το κτίριο στη Δομπόλη ανακοίνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών.
Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών ενέκρινε σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, ομόφωνα την παραλαβή της μελέτης εφαρμογής για το έργο «Κατασκευή διοικητικού κέντρου με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο κτίριο Δόμπολη».
Αυτό σημαίνει ότι το ιστορικό κτίριο στη Δομπόλη μετατρέπεται σε διοικητικό κέντρο του Δήμου, φιλοξενώντας υπηρεσίες, χώρους πολιτισμού και εκδηλώσεων, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 12,4 εκατ. ευρώ.
Στόχος του Δήμου αποτελούν:
- Ένα σύγχρονο, λειτουργικό και προσβάσιμο κτίριο.
- Πολιτιστικοί και μουσειακοί χώροι για όλους.
- Το πρώτο «έξυπνο» κτίριο του Δήμου με καινοτόμες τεχνολογίες!
«Συνεχίζουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών!», σημειώνει ο Δήμος Ιωαννιτών.