Την πόλη από τα μπάζα που κλείνουν τα πεζοδρόμια και αποτελούν κίνδυνο ατυχήματος ξεκίνησαν να καθαρίζουν τα συνεργεία του δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Συγκεκριμένα, με στόχο ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον, ο δήμος πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης μπαζών στην περιοχή της Νεάπολης.
Με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και εξειδικευμένων συνεργείων έγινε εκτεταμένος καθαρισμός και απομακρύνθηκαν παράνομα εναποθετημένα μπάζα που επιβάρυναν το περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε:
«Η προστασία του περιβάλλοντος και η διατήρηση της καθαριότητας στον Δήμο μας είναι προτεραιότητά μας. Συνεχίζουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις, εντοπίζοντας εστίες ρύπανσης και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών. Καλούμε όλους τους δημότες να συνεργαστούν, αποφεύγοντας την ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών καθώς μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να διατηρήσουμε τον τόπο μας καθαρό και όμορφο.»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά…
"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.