ΔΗΜΟΙ

«15η Συνάντηση Γαλλικών και άλλων ιστορικών οχημάτων»

Ντίβες των δρόμων του παρελθόντος θα απολαύσουν οι λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου στην «15η συνάντηση Γαλλικών και άλλων ιστορικών  οχημάτων» που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακή  9 Φεβρουαρίου στο Πασαλιμάνι.

Η «15η συνάντηση Γαλλικών και άλλων ιστορικών οχημάτων»  που ξεχωρίζουν για την φινέτσα και την πρωτοποριακή σχεδίασή τους φιλοξενείται για  τέταρτη  χρονιά στον Πειραιά, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την  Οργάνωση Εκδηλώσεων Κλασικού Αυτοκινήτου (ΟΡΚΑ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Destination Piraeus ως μια ακόμη δράση εξωστρέφειας και προβολής της πόλης μας.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

9 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

11 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

11 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

11 ώρες ago