ΔΗΜΟΙ

Πρώτη συνάντηση του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καλαμάτας

Η πρώτη προπαρασκευαστική συνάντηση του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Σε χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, καλωσόρισε τους νέους, σημειώνοντας ότι η φωνή τους δυναμώνει καθώς το πρώτο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου είναι γεγονός: «Σε μια εποχή όπου συχνά η νέα γενιά κατηγορείται για αδιαφορία, νέες και νέοι του Δήμου Καλαμάτας αποδεικνύουν ότι έχουν όρεξη, διάθεση και όραμα να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος απευθυνόμενος στους νέους που συμμετείχαν στο Συμβούλιο, επεσήμανε δε ότι «η συγκρότηση του Συμβουλίου Νεολαίας, αποτέλεσε προεκλογική μας δέσμευση (πρωτοβουλία 92), την οποία κάνουμε πράξη, με την προτροπή οι νέοι μας να μην σταματήσουν ποτέ να διεκδικούν τα όνειρά τους».

Τη συνάντηση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Κλιματικής Ουδετερότητας Βασίλης Παπαευσταθίου και η σύμβουλος νεολαίας Αμέρισσα Γιαννούλη.

Σημειώνεται ότι το επόμενο βήμα θα είναι μια διαδικτυακή συνεδρία για όσα άτομα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και, στη συνέχεια, θα συγκληθεί η πρώτη Συνέλευση Νεολαίας του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση Νεολαίας, είναι το ανώτατο όργανο του θεσμού που γεννήθηκε στην πόλη, η οποία αποτελείται από όλους τους νέους και τις νέες από την πόλη της Καλαμάτας και τις Κοινότητες του Δήμου, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Τελευταία άρθρα

Καλαμάτα: Άνω κάτω η πόλη από την επιστολή θανάτου στην Διευθύντρια της Πολεοδομίας

Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, καταδίκασε το γεγονός όπως και σύσσωμη η κοινωνία της Καλαμάτας.

4 ώρες ago

Ενισχύονται τα μουσικά σύνολα της Θεσσαλονίκης

Επτά νέοι μουσικοί ενισχύουν τη Φιλαρμονική και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

5 ώρες ago

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Γαλαξίδι

Η τοποθέτηση έγινε σε συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

5 ώρες ago

Καταγγελία του δημάρχου Αλίμου για τη μεταφορά αδειοδότησης & ελέγχου παραλιακών καταστημάτων στο Υπ. Τουρισμού

Ο Ανδρέας Κονδύλης καταγγέλει τη νομοθετική ρύθμιση που αφαιρεί από τους δήμους την αρμοδιότητα για…

5 ώρες ago

Πολύγυρος: Νέα σελίδα στη διαχείριση των λυμάτων στην Ορμύλια

Μελέτη για την επέκταση και αναβάθμιση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων.

5 ώρες ago