ΔΗΜΟΙ

Δήμος Ρεθύμνης: Διακοπή κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο από το πρωί ως το μεσημέρι

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει τη διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Μαρκέλλου και Αριστοτέλους το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025, από τις 7:30 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι.

Η διακοπή θα ισχύσει στο τμήμα της οδού Μαρκέλλου μεταξύ των οδών Κονδυλάκη και Δημοκρατίας, καθώς και σε όλη την οδό Αριστοτέλους, λόγω των εργασιών για την αντικατάσταση του μεταφορικού αγωγού ύρευσης στην περιοχή Καστελλάκια – Μασταμπά.

Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια τους.

Η ανακοίνωση:

Διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Μαρκέλλου και Αριστοτέλους θα τεθεί σε εφαρμογή το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025 από τις 7.30 το πρωϊ έως τις 3.30 το μεσημέρι.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία θα διακοπεί στο τμήμα της οδού Μαρκέλλου το οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Κονδυλάκη και Δημοκρατίας καθώς και σε ολόκληρη την οδό Αριστοτέλους.

Τα συγκεκριμένα κυκλοφοριακά μέτρα θα ληφθούν για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΙΑ – ΜΑΣΤΑΜΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ».

Παρακαλούνται θερμά οι συμπολίτες οδηγοί και πεζοί να ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στις εν λόγω οδούς κατά το προσεχές ΣΚ και να σέβονται τις κυκλοφοριακές οδηγίες και σημάνσεις, ειδικά στις θέσεις όπου υπάρχουν δίκτυα, φρεάτια και εναέρια καλώδια ρεύματος, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Τελευταία άρθρα

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

1 ώρα ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

2 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

2 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

2 ώρες ago

Π. Φάληρο: Στον Μπάτη ο τελικός του Παγκοσμίου

Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.

2 ώρες ago

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…

3 ώρες ago