Το πρόγραμμα ενίσχυσης του πρασίνου σε όλη την περιοχή με φυτεύσεις δέντρων και θάμνων συνεχίζει ο δήμος Φυλής.
Αυτήν την περίοδο οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποιούν επιλεγμένες φυτεύσεις σε χώρους πρασίνου του δήμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να πράξουν το ίδιο σε δικά τους οικόπεδα ή αγροτεμάχια.
Συγκεκριμένα, μετά τη φύτευση μιας μεγάλης ελιάς στην Πλατεία Ηρώων, στις 28 Νοεμβρίου, ακολούθησε η φύτευση τριών ακόμα μεγάλων ελαιοδέντρων στον ίδιο χώρο, την Πέμπτη.
Το συντονισμό της προσπάθειας είχε ο αναπληρωτής δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης, ενώ το επιχειρησιακό μέρος έφερε σε πέρας το Τμήμα Πρασίνου, με την βοήθεια όλων των υπηρεσιών του Δήμου.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς: «Συνεχίζουμε με συνέπεια το πρόγραμμα φύτευσης ελαιοδέντρων στο Δήμο μας και προτρέπουμε τους συνδημότες μας να κάνουν το ίδιο, πρώτον γιατί αποτελεί παράδοση του τόπου μας και δεύτερον γιατί πρόκειται για ένα ευλογημένο καρποφόρο δέντρο».
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…