Εγκρίθηκε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών. Το έργο έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ και θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την ποιότητα των υποδομών του σχολείου.
Σύμφωνα με το σχέδιο θα γίνει θερμομόνωση τοίχων και οροφών, θα αντικατασταθούν τα κουφώματα και θα μπουν σύγχρονα ενεργειακά, θα αναβαθμιστεί το σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού και θα μπουν φωτοβολταϊκά για κάλυψη ενεργειακών αναγκών.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το «Πρόγραμμα χρηματοδότησης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Ν. Χαρδαλιάς στο Business News Magazine: «Δεν επέλεξα ποτέ να διοικώ από το γραφείο».
Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.
Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.
Θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026.
50 νέα ηλεκτρικά, αρθρωτά λεωφορεία προστίθενται στον ήδη υπάρχοντα στόλο.