Ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνει σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν τη νέα γενιά της πόλης, σε συνεργασία με τον Ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλη Κασσωτάκη.
Εισηγητές είναι καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι σταδιοδρομίας, οι οποίοι, με τρόπο βιωματικό θα αναδείξουν ζητήματα που απασχολούν τους νέους σήμερα και θα λύσουν απορίες τους.
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις ενότητες και θα πραγματοποιηθεί τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου (1/2, 15/2 και 22/2), στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ).
Συνεργάζονται οι σύλλογοι διδασκόντων των πέντε σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Βριλησσίων, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Βριλησσίων και συντονίζουν:
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.