Σε δυσμενέστερη οικονομική θέση αναμένεται να βρεθούν έξι δήμοι από τους οποίους θα παρακρατηθούν τα τα χρήματα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους λόγω οφειλών τους προς τον ΦοΔΣΑ.
Συγκεκριμένα, με απόφαης του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου θα παρακρατηθούν από την τακτική κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων οι τελευταίες οφειλές έξι δήμων της Ηπείρου προς τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι βεβαιωμένες οφειλές τους προς τον ΦΟΣΔΑ ανέρχονται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Τη μεγαλύτερη οφειλή, ύψους 465 χιλ. ευρώ, έχει η Άρτα και ακολουθούν οι δήμοι Φιλιατών, Νικολάου Σκουφά, Μετσόβου, Ζηρού και Πάργας.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύει για τρεις μήνες από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων
Το κύμα κακοκαιρίας έχει προκαλέσει έντονα προβλήματα
Όλοι τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, σχετικά με το λεγόμενο «μπάζωμα»…
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των «Χριστουγέννων στην Αθήνα», το οποίο περιλαμβάνει…
Το υπουργείο Εσωτερικών θα αναλάβει την κατανομή των θέσεων στους φορείς, με βάση τα αιτήματα…
Οι δημοτικές υπηρεσίες επιχειρούσαν αδιάκοπα μέσα στη νύχτα, αντιμετωπίζοντας τις ζημιές σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες