Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα αποτελεί τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη ατραξιόν της χώρας μας και δικαίως. Προσεκτικά στημένος σε μια όμορφη και ιδανική για την περίσταση τοποθεσία, με δεκάδες δρώμενα, με ανθρώπους που νοιάζονται για την απόλαυση και την ευχαρίστηση των επισκεπτών, με ανανεωμένες κάθε χρόνο ιδέες, προσφέρει τη δική του γιορταστική νότα στις γιορτινές μέρες. Για όλα αυτά κερδίζει την αγάπη όλων, μικρών και μεγάλων, καθώς και τα χαμόγελά τους.

Μετά από 39 ημέρες συνεχούς λειτουργίας και 1.205.108 επισκέπτες, ο 13ος Μύλος των Ξωτικών πέρασε στην ιστορία το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου 2025, ως η καλύτερη διοργάνωση, όπως με έμφαση τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της e-trikala ΑΕ Νίκος Σακκάς.
Μπροστά στο κοινό που παρακολούθησε μια σεμνή τελετή λήξης – λόγω του τετραήμερου πένθους που κήρυξε η κυβέρνηση για την απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη – ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπενθύμισε, την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι τέτοιον καιρό, ότι “ο 13ος Μύλος των Ξωτικών θα ήταν κάτι που θα μείνει στην ιστορία, ως ο καλύτερος Μύλος. Έχω την εντύπωση ότι δικαιωθήκαμε”.
Οσα έγιναν στην τελετή λήξης, θα τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://trikalacity.gr/me-1-205-108-episkeptes-o-13os…/