Μετά τον βανδαλισμό στις τουαλέτες του Κήπου των Εποχών στη νέα Παραλία, ο Δήμος Θεσσαλονίκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Από την πρώτη στιγμή η νέα δημοτική Αρχή κατέβαλε συντονισμένες προσπάθειες ώστε να λειτουργήσουν μετά από πολλά χρόνια οι δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Άνω Πόλη.
Έγινε δυνατό, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, να υπάρξει ανάδοχος για τη απόδοση δέκα δημόσιων χώρων υγιεινής στους πολίτες και να δοθεί μια λύση σε ένα πρόβλημα που προσέβαλε τον καθημερινό μας πολιτισμό αλλά και την εικόνα της πόλης μας στον εξωτερικό.
Δυστυχώς, κάποιοι ανάμεσά μας, αρνητές της κανονικότητας, αποφάσισαν να βανδαλίσουν τις τουαλέτες στον Κήπο των Εποχών στη νέα Παραλία, καταστρέφοντας ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό τους. Οι εικόνες της ολικής καταστροφής που οδηγούν στην αναστολή λειτουργίας του χώρου προσβάλουν και εξοργίζουν, πόσο μάλλον δε, όταν δεν πρόκειται για το πρώτο ανάλογο περιστατικό.
Από την αρμόδια Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας κατατέθηκε άμεσα μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για τα όσα έλαβαν χώρα.
Παράλληλα πρέπει να καταστεί σαφές προς τους ίδιους ή επίδοξους μιμητές, πως τα περιθώρια ανοχής σε αυτούς που καταστρέφουν δημοτική περιουσία είναι μηδενικά. Η λογοδοσία στη Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος”.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…