ΔΗΜΟΙ

Δήμος Αιγάλεω: Έμπρακτη Φροντίδα για τα Αδέσποτα Ζώα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση διανομής ξηράς τροφής για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Αιγάλεω, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2024, εντός του Άλσους Αιγάλεω.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και επιβεβαιώνει την ευαισθησία του Δήμου απέναντι στους αδέσποτους φίλους μας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, δεκάδες εθελοντές φιλόζωοι που φροντίζουν αδέσποτα ζώα παρέλαβαν την απαραίτητη ξηρά τροφή, συνεισφέροντας σημαντικά στη διασφάλιση της ευζωίας τους.

Οι παραλήπτες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας ότι τα ζώα που σιτίζουν είναι αδέσποτα, ενώ δήλωσαν τον αριθμό, την τοποθεσία και το είδος των ζώων που φροντίζουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Δημήτρης Μπογράκος, ο Εντεταλμένος για τα Αδέσποτα Δημοτικός Σύμβουλος, Φάνης Κοντοχρήστος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ζωή Ψωμιάδη και Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγάλεω «Οι Άγγελοι των Δρόμων», Χρύσα Παυλίδου και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρασίνου, Άρτεμις Παπουτσή.

Η παρουσία όλων υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου, των εθελοντών και των αρμόδιων φορέων για την αποτελεσματική διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμος Αιγάλεω ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη δράση και δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για τη φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων ζώων, στηρίζοντας τους εθελοντές που με αφοσίωση βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό τους.

Μαζί, μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα της πόλης μας!

Share

Τελευταία άρθρα

Δύο ειδικά VAN, άμεσες λύσεις για τα σχολεία της Αθήνας

Ο Δήμος Αθηναίων, με δύο ειδικά διαμορφωμένα VAN που πραγματοποιούν επείγουσες και μικρής κλίμακας παρεμβάσεις,…

9 ώρες ago

Με τον “Αριστοτέλη” ξεκινούν οι μεταρρυθμίσεις της ΕΛΑΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το σχέδιο "Αριστοτέλης" και η αποσύνδεση από τον συγκεντρωτισμό του κεντρικού κράτους

10 ώρες ago

Σέρρες: Ενεργειακή αναβάθμιση 2ου Γυμνασίου & 2ου Λυκείου

Σύσκεψη εργασίας υπό την Δήμαρχο Σερρών για το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-2ου Λυκείου Σερρών.

10 ώρες ago

Βριλήσσια: Αποκαταστάθηκε η ρευστότητα του Δήμου

Ικανοποιημένος ο Γιάννης Πισιμίσης από την πορεία των οικονομικών του Δήμου.

11 ώρες ago

Iωάννινα: Σε αναζήτηση πόρων για πιο ασφαλείς & λειτουργικούς δημόσιους χώρους

Νέα εικόνα σε πέντε κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών.

11 ώρες ago

Το πρωτοδικείο δικαίωσε γυναίκα που τραυματίστηκε σε πεζοδρόμιο

Ο Δήμος πληρώνει 15.000 ευρώ για τον τραυματισμό της.

11 ώρες ago