Τα προβλήματα που προκάλεσε η βροχόπτωση στην Λεωφόρο Ποσειδώνος σχολίασε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, το πρωί της Πέμπτης, 26 Δεκεμβρίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Χθες το βράδυ, η Λεωφόρος Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, πλημμύρισε λόγω της ισχυρής νεροποντής, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι την Λεωφόρο Καλαμακίου για αρκετές ώρες, μέχρι και σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, η κατάσταση αυτή προκλήθηκε γιατί πλημμύρισε ο αγωγός αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ και εκτινάχτηκε το καπάκι.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα λύματα μαζί με το νερό της βροχής να χυθούν στο οδόστρωμα πλημμυρίζοντας τη λεωφόρο, σπίτια και καταστήματα σε όλη την έκταση από την Λ. Αλίμου, μέχρι τη Λ. Καλαμακίου.
Μάλιστα, στην συνέχεια τόνισε ότι την κεντρική ευθύνη την έχει η ΕΥΔΑΠ καθώς δεν έχει προχωρήσει εδώ και χρονιά το έργο στον αγωγό αποχέτευσης.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…