ΔΗΜΟΙ

Κύθηρα: Αυτοκτόνησε πρόεδρος κοινότητας μετά από καυγά

Σοκ προκαλεί η είδηση από τα Κύθηρα με τον θάνατο του Κοσμά Τζωρτζόπουλου, προέδρου της τοπικής κοινότητας Καραβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «kytheranews», όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, Βαγγέλης Βενάρδος, προηγήθηκε μεταξύ τους καυγάς καθώς και σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κοσμά Τζωρτζόπουλο.

Ο κ. Βενάρδος μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κυθήρων ενώ κατά το επεισόδιο φέρεται να τραυματίστηκε και η σύζυγός του.

Κύθηρα: «Διάσταση» μεταξύ των πληροφοριών γύρω από τα περιστατικά που οδήγησαν στον θάνατο τον Κοσμά Τζωρτζόπουλο

Μετά το εν λόγω περιστατικό, ο Κοσμάς Τζωρτζόπουλος μετέβη στην περιοχή της Πλατείας Άμμου όπου φέρεται να αυτοκτόνησε. Αργότερα διεκομίσθη στο Τριφύλλειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ για τα αίτια θανάτου του αναμένται ιατροδικαστική διερεύνηση.

Τα πραγματικά περιστατικά και το τι οδήγησε σε αυτά, ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ υπάρχει διάσταση μεταξύ των πληροφοριών που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Κάτοικοι του Καραβά ανέφεραν στο τοπικό μέσο ότι υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δυο πλευρών που έχουν να κάνουν με ζητήματα της κοινότητας. Σύμφωνα με αυτούς, μεταξύ τους υπήρχε τοξικό κλίμα ενώ μερίδα κατοίκων του νησιού στα κοινωνικά δίκτυα έκανε λόγο και για bullying.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες και τα αίτια του επεισοδίου καθώς και της τραγικής κατάληξης του τοπικού προέδρου, ενώ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί επίσημες λεπτομέρειες. Το Α.Τ Κυθήρων δεν έχει δώσει επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Τελευταία άρθρα

Δήμος Βιάννου: Καλύπτει από το 2027 τα ενοίκια εκπαιδευτικών που επιλέγουν να μείνουν στην περιοχή

Σε μία ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων…

10 ώρες ago

Παρέμβαση Κολιάδη για την παραλία Τσαμπίκα μετά τις καταγγελίες για εργασίες

Άμεση παρέμβαση για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην παραλία Τσαμπίκα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρόδου…

10 ώρες ago

Δυτική Μακεδονία: Νέα τουριστική ταυτότητα με ψηφιακή πύλη, AI και στόχο τον τουρισμό τεσσάρων εποχών

Σε μια νέα φάση οργανωμένης τουριστικής προβολής επιχειρεί να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάζοντας…

10 ώρες ago

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε η αναβαθμισμένη κεντρική παιδική χαρά στο αναψυκτήριο

Στην παράδοση μιας ακόμη αναβαθμισμένης υποδομής για παιδιά και οικογένειες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με…

11 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στη δεύτερη μέρα της «Πόλης Πολιτισμού 2026» – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εκδηλώσεις της «Πόλης Πολιτισμού 2026» στην…

11 ώρες ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς και «Red Code» για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες καιρικές συνθήκες διαμορφώνονται σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, σε αρκετές περιοχές της χώρας,…

12 ώρες ago