Στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών, αφού σύμφωνα με το ενημερωτικό μέσο «Αργολικές Ειδήσεις» στον ισολογισμό εμφανίζονται χρέη ύψους άνω του 1,9 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζου, “Οι οικονομικές καταστάσεις της ΚΕΔΑΜ όπου εμφανίζουν υποχρεώσεις 1.915.111,54€.
Σύμφωνα, πάντα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα συνολικά ελλείματα ισολογισμών ανέρχονται σε 2.081.124,40 εκ των οποίων το 1,181.251,10εκ. ευρώ από τα παραπάνω δημιουργήθηκαν εντός του 2023 δηλαδή την χρονιά των εκλογών.
Επίσης από την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα χρέη αυτά οφείλονται σε επαγγελματίες του Δήμου.
Η γενικότερη κατάσταση στα ταμεία του δήμου θα τεθούν στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο όπου στην ημερήσια διάταξη το μείζον θέμα είναι η έγκριση του ισολογισμού φαίνεται πως θα ανάψει φωτιές.
Ένα κρίσιμο έργο υποδομής που ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της Ιτέας και της Φωκίδας.
Ένα μνημείο με ισχυρό συμβολισμό που θα τιμά το παρελθόν και θα διδάσκει τις μελλοντικές…
Ένα ακόμη σημαντικό έργο στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» με φορέα υλοποίησης τον Αναπτυξιακό Οργανισμός Ρόδου…
Eνισχύεται το πλαίσιο περιβαλλοντικής προστασίας.
Πάνω από 5.000 μέτρα νέου δικτύου, ένα σύγχρονο αντλιοστάσιο στο Έλλη και ένα δίδυμο σύστημα…
Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για το έργο προϋπολογισμού 614.000 ευρώ.