Ο Δήμος Καλυμνίων ανακοίνωσε με ικανοποίηση την υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΒΟΛΕΪ – ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ».
Με την υλοποίηση του έργου αυτού το σχολικό συγκρότημα του Νικηφόρειου 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Καλύμνου θα αποκτήσει δύο νέα, σύγχρονα γήπεδα, τα οποία θα τεθούν στη διάθεση των μαθητών και μαθητριών των σχολείων αυτών, αλλά και ευρύτερα στη διάθεση της νεολαίας του νησιού.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος θεωρούν ότι είναι ύψιστης προτεραιότητας η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας και της νεολαίας του νησιού.
Την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε υποβάθμιση των σχολικών μονάδων του νησιού, εκφράζει με έγγραφό της…
Θέμα χρόνου αποτελεί, σύμφωνα με τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης του νησιού η αποκατάσταση…
Την πάγια και σταθερή θέση του αναφορικά με την προστασία και την αποκατάσταση των δασικών…
Στην κυκλοφορία παραδίδεται από τις 10 Αυγούστου η Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος, μετά το πέρας των…
Σε κατάσταση κινητοποίησης Red Code έχουν κηρυχθεί για σήμερα από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και…
Στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία συμμετείχε ο δήμος Παιονίας,…