Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Περιβαλλοντική Δράση του Δήμου, διοργανώνει «Ημέρα Υιοθεσίας», την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00π.μ έως τις 3:00μ.μ, στο Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, που έχει στόχο να δώσει στα αδέσποτα ζώα του Δήμου Πλατανιά τη φροντίδα, την αγάπη και τη στέγη που τους αξίζουν, οι πολίτες θα μπορούν να υιοθετήσουν σκυλάκια και γατάκια που έχουν περισυλλεχθεί εντός ορίων του Δήμου, έχουν στειρωθεί, εμβολιαστεί και έχουν λάβει μικροτσίπ με μέριμνα του Δήμου Πλατανιά.
Η όλη διαδικασία της υιοθεσίας θα γίνει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και με την σύνταξη των νομίμων συμβολαίων υιοθεσίας.
Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε αυτή τη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης για τους τετράποδους φίλους μας!
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…