Δήμος Αχαρνών: Ανάβει σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Θρακομακεδόνων
Στην πλατεία Θρακομακεδόνων μεταφέρονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.
Στην πλατεία Θρακομακεδόνων μεταφέρονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αχαρνών.
Το έναυσμα δίνεται στο Πνευματικό Κέντρο με γλυκές δημιουργίες και μαθητική συναυλία. Στην πλατεία Αριστοτέλους η γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα περιλαμβάνει πολλές εορταστικές εκπλήξεις.
Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Θρακομακεδόνων – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην πλατεία Θρακομακεδόνων έχει ως εξής:
-
Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων
17:00 Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία Πιάνου με την καθηγήτρια Πιάνου-Ανωτέρων Θεωρητικών κα. Φαμελιέρη Αμαλία
18:15 Φτιάχνουμε το πιο ωραίο Χριστουγεννιάτικο γλυκό με τον σεφ Κώστα Παπαδόπουλο
-
Πλατεία Αριστοτέλους
18:00 H γιορτή ξεκινά & μας περιμένει μία φαντασμαγορική βραδιά με πολλές εορταστικές εκπλήξεις και μουσική από τον DJ Melo.
19:00 Ο Άγιος Βασίλης & τα ζαβολιάρικα ξωτικά του!
Μπαλαρίνες, πριγκίπισσες και ηρωίδες της DISNEY από την Σχολή Χορού – Μπαλέτου Duente θα μας παρουσιάσουν ένα ρομαντικό θέαμα γεμάτο λάμψη και μαγεία! Μαζί μας & η Ολυμπία Δραγούμη.
19:30 Θα μετρήσουμε αντίστροφα για τη Φωταγώγηση
20:00 Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες θα ακουστούν από το Δημοτικό Ωδείο Αχαρνών.
20:15 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη νέα καλλιτέχνιδα Αριστέα (guest star των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων).
Facepainting, Ξυλοπόδαροι, Μπαλονοκατασκευές & Φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη