Δήμος Τρικκαίων: «Ο καθαρός Μύλος των Ξωτικών γίνεται καθαρότερος»
Ο Δήμος Τρικκαίων ενισχύει την περιοχή του Μύλου των Ξωτικών με κάδους καθημερινών απορριμμάτων και απορριμμάτων ανακύκλωσης.
      Παραπάνω κάδους απορριμμάτων προσθέτει ο Δήμος Τρικκαίων στον Μύλο των Ξωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Δήμος «ο καθαρός Μύλος των Ξωτικών γίνεται καθαρότερος, με την προσθήκη ακόμη περισσότερων κάδων στην ευρύτερη περιοχή».
Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και επισκέπτριες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, η καθημερινή συγκέντρωσή τους σε έναν ευρύ χώρο πέριξ του πάρκου Ματσόπουλου, επιφέρουν περισσότερα απορρίμματα. Για να βελτιωθεί η εικόνα, για να μπορούν όλοι να βρίσκουν κάδους πιο συχνά, ο Δήμος Τρικκαίων ενισχύει την περιοχή με κάδους καθημερινών απορριμμάτων (πράσινους) και απορριμμάτων ανακύκλωσης (μπλε).
Ενισχύεται, έτσι, και η προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, το προσωπικό του Μύλου και της Διεύθυνσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, για την καθαριότητα στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας και στους όμορους δρόμους.
Τους κλάδους παρέλαβε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάκης Παζαΐτης και άμεσα αρχίζει η τοποθέτησή τους στα επιλεγέντα σημεία.