To Colourday Run, ο διαφορετικός αγώνας δρόμου 4km όπου… όλοι τερματίζουν νικητές, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Δήμο Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, με σημείο εκκίνησης στις 10:30 π.μ την Πλατεία Παιδικής Στέγης.
Πρόκειται για έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου, χωρίς χρονόμετρα και ρεκόρ που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου και στόχο να μπει ο καθένας στον αγώνα όπως είναι και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο χρωματιστός σε ένα διασκεδαστικό street party με πολύ μουσική.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας, ενώ ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, 3 Δεκεμβρίου, περιμένοντας όλους τους δημότες να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Δήμου.
Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει για την πρωτοβουλία:
«Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Δήμος μας φιλοξενεί το Colourday Run που συνδυάζει την άθληση με τη διασκέδαση. Αυτή τη γιορτή των χρωμάτων την αφιερώνουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, θέλοντας να υπενθυμίσουμε σε όλους τη σημασία της ισότητας, της προσβασιμότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Σας καλώ να πάρετε μέρος στην πιο πολύχρωμη διαδρομή και να τρέξουμε για όλους εκείνους που μας υπενθυμίζουν καθημερινά ότι η δύναμη της θέλησης δεν έχει όρια».
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.