Παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Μαρίας Τσολάκη, εκπροσώπων της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Κόνιτσας, των δασκάλων των σχολών, μικρών και μεγάλων μαθητών όλων των τμημάτων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων χώρων της Μουσικής Σχολής και του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κόνιτσας.
Η στόχευση της Δημοτικής Αρχής από την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν να βρεθεί κατάλληλος χώρος που θα στεγάσει τις καλλιτεχνικές δράσεις των σχολών. Στην προσπάθεια αυτή αρωγός στάθηκε η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Η καθώς η ανταπόκρισή της ήταν άμεσα θετική στην αίτηση παραχώρησης των χώρων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Δημοτική Αρχή και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, καθώς με χορηγία της Βουλής, αποκτήθηκαν τα δύο πιάνα της Μουσικής Σχολής, οι στολές της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας του Δήμου Κόνιτσας και έγιναν συντηρήσεις πολλών μουσικών οργάνων.
Ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, προχώρησε σε εκτίμηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το σεισμό στη…
Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνωστικές τους λειτουργίες μέσα από στοχευμένες και…
«Ανάσα» για μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πίσω, χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος το…
Αυτοψία στην Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρο Περιφερειακής Θεσσαλονίκης (flyover).
Η δράση συμβάλλει στην αποτροπή της ρύπανσης του εδάφους και των υδάτινων πόρων.
Ένα νέο, πράσινο κεφάλαιο ανοίγει στον Ελαιώνα.