ΔΗΜΟΙ

Κατέρρευσε η γέφυρα Δενδροποτάμου λόγω κακοκαιρίας

«Θύμα» της κακοκαιρίας που πλητεί με σφοδρότητα από τη νύχτα την Κεντρική Μακεδονία έπεσε και η υπό κατασκευή γέφυρα Δενδροποτάμου στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την ασφάλεια των πολιτών.

Η γέφυρα στην οποία εκτελούντο έργα αποκατάστασης των φθορών από το καλικαίρι και παρέμενε κλειστή, δεν άντεξε το κύμα της κακοαιρίας, με αποτέλεσμα ένα τμήμα της να καταρρεύσει με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, με κοινή απόφαση των δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Κορδελιού – Ευόσμου απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της γέφυρας Λεωφόρου Δενδροποτάμου, από το ύψος των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», μέχρι και τη Λεωφ. Δενδροποτάμου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου:

«Το κλείσιμο του συνόλου της γέφυρας γίνεται για ιδιαίτερους λόγους που εμπίπτουν στη διασφάλιση της ακεραιότητας των διερχομένων. Λόγω των εργοταξιακών μέτρων ασφαλείας τα οποία έχουν ληφθεί, δεν σημειώθηκε κανένα ατύχημα.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την εργοταξιακή σήμανση, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και με τις υποδείξεις της αστυνομίας».

Τελευταία άρθρα

Έλεγχοι στις μεταλλικές γέφυρες του Ισθμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αυτοψία στο σημείο από τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό.

6 λεπτά ago

Τριήμερο Φεστιβάλ Βιβλίου στις Σέρρες

θα συμμετάσχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι και συγγραφείς δίνοντας στο σερραϊκό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει…

22 λεπτά ago

Σταθερά τα τέλη καθαριότητας & φωτισμού σε Παπάγο-Χολαργό

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για τη νέα χρονιά τη διατήρηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού…

50 λεπτά ago

1o Φεστιβάλ Εθελοντισμού από την Περιφέρεια Αττικής

Συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Αθηναίων.

1 ώρα ago

Ενεργειακή αναβάθμιση για το 20ό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Χαλκιδέων.

2 ώρες ago

Λάρισα: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πράσινο Σημείο

Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.

2 ώρες ago