Εν όψει της επιδείνωσης του καιρού αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Δήμος Παπάγου Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες του ότι πραγματοποιήθηκαν εντατικές εργασίες καθαρισμού των φρεατίων υδροσυλλογής.
Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμού των φρεατίων υδροσυλλογής στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, το οποίο υλοποιείται καθόλη τη διάρκεια του έτους και έχει σκοπό την εύρυθμη και απρόσκοπτη απορροή των ομβρίων υδάτων στους κεντρικούς αγωγούς.
Εντάθηκαν οι εργασίες τις τελευταίες ημέρες, εν όψει της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού και των έντονων βροχοπτώσεων που προβλέπονται στην Αττική, από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την απομάκρυνση των φερτών υλικών, φύλλων, σκουπιδιών και άλλων εμποδίων που μπορούν να περιορίσουν ή να αποκλείσουν τη ροή των ομβρίων υδάτων.
Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και οι Υπηρεσίες Καθαριότητας Παπάγου και Χολαργού, είναι σε επιφυλακή. Σε περίπτωση ανάγκης οι πολίτες μπορύν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: Μιχάλης Τράκας, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – 697 6600137 και Ελένη Ταϊγανίδου, Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας – 698 0172700.
Αναπτυξιακός σχεδιασμός 260 εκ. ευρώ.
Αυτά είναι τα θέματα που συζητήθηκαν.
Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, η σύμβαση ανάθεσης έργου.
Για πρώτη φορά εξετάζεται η δυνατότητα δημιουργίας δύο νέων δρομολογίων, προς το Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ)…
Μια δράση με επίκεντρο την προσβασιμότητα, τη συμπερίληψη και την ισότιμη συμμετοχή στον αθλητισμό.
Σε μια πρωτοβουλία με έντονο συμβολικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα προχωρά ο Δήμος Σουλίου, επιβραβεύοντας…