ΔΗΜΟΙ

Γήπεδο 5×5 «στολίδι» απέκτησε το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

Σήμερα, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, ολοκληρώθηκε η κατασκευή γηπέδου 5×5 στο Γυμνάσιο της Λυκόβρυσης. Το σχολείο απέκτησε έναν αθλητικό χώρο «στολίδι» όπου τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το 3ο γήπεδο 5×5 που κατασκευάζεται μέσα στους 11 πρώτους μήνες της θητείας της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς είχαν προηγηθεί τα γήπεδα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς σύντομα θα ακολουθήσει η κατασκευή νέου γηπέδου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Το νέο σύγχρονο γήπεδο επιβεβαιώνει αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή, ότι τα παιδιά μας και τα σχολεία μας είναι η βασική μας προτεραιότητα. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα απολαύσουν το παιχνίδι τους μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας. Ακολουθεί σύντομα η κατασκευή γηπέδου στο 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης. Είμαστε η δημοτική Αρχή των έργων».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Μπελεχρής τόνισε για το θέμα: «Παραδίδουμε στη σχολική κοινότητα ένα ακόμα σημαντικό έργο! Τα παιδιά μας πλέον θα αθλούνται σε ακόμη έναν σύγχρονο και ασφαλή αθλητικό χώρο. Συνεχίζουμε με στόχο να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα παιδιά μας».

Τελευταία άρθρα

4.27 εκ. ευρώ για εκσυγχρονισμό υποδομών στους ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων & Πηνειού

Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

9 ώρες ago

Χαλκίδα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών στα Αγάλματα

Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

10 ώρες ago

Η Βουλή στηρίζει το ακριτικό Καστελλόριζο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…

10 ώρες ago

ΥΠΕΝ: 123 εκ. ευρώ για ορεινά αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλία & Φθιώτιδα

1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…

10 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σερρών

Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…

11 ώρες ago

Κάρπαθος: Αποκατάσταση Στατικής Επάρκειας 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων

Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…

11 ώρες ago