ΔΗΜΟΙ

Πεύκη: Άλλαξε όψη το σιντριβάνι στην πλατεία Σοφούλη

Οι παρεμβάσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που κάνουν πιο όμορφη, καθαρή και λειτουργική την πόλη συνεχίζονται. Αυτή τη φορά συνεργείο του Δήμου προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες στο σιντριβάνι που βρίσκεται στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη αλλάζοντάς του όψη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης τόνισε σχετικά: «Το σιντριβάνι στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη έγινε σαν καινούριο!  Αφού το καθαρίσαμε, το βάψαμε και αλλάξαμε τις χαλασμένες αντλίες το σιντριβάνι μας είναι ξανά πιο όμορφο από ποτέ».

Και πρόσθεσε: «Σύντομα έρχεται και η κατασκευή της κεντρικής μας πλατείας ακριβώς δίπλα από την πλατεία Σοφούλη».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης τόνισε: «Συνεχίζουμε με τις παρεμβάσεις μας να αλλάζουμε την εικόνα της πόλης μας. Το σιντριβάνι της πλατείας Σοφούλη μετά από τις απαραίτητες εργασίες άλλαξε όψη και έγινε σαν καινούργιο».

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

10 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

11 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

12 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

12 ώρες ago