Θέματα ανάπτυξης, τεχνολογίας, αλλά και πρακτικών βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων συγκαταλέγονται στους τομείς για τους οποίους υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χ. Μπούρας και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, παρουσία των Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Πατρών, Λένας Αλμπάνη και Γιώργου Παναγιωτόπουλου, καθώς και της Αντιδημάρχου Παιδείας Γεωργίας Κακαλέτρη.
Το μνημόνιο προβλέπει συνεργασία σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.”Πρόκειται για κοινή δέσμευση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του τόπου μας”, αναφέρει σχετικά ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…