ΔΗΜΟΙ

Τα παιδιά πρασινίζουν το Χαλάνδρι

Με τη συμμετοχή παιδιών νηπιαγωγείου της πόλης συνεχίστηκαν οι φυτεύσεις δέντρων στο δήμο Χαλανδρίου, που έχει φυτεύσει πάνω από 3.000 φυτά και δέντρα τον τελευταίο χρόνο.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Πρασίνου του δήμου προχώρησε σε νέες φυτεύσεις με φυτά  που προέφερε το Νηπιαγωγείο των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, αυτή τη φορά στη γειτονιά του Συνοικισμού.

Τα 80 παιδιά του νηπιαγωγείου, με τη βοήθεια των γεωπόνων και των εργαζομένων του Δήμου, φύτευσαν 100 νέα φυτά και δέντρα, σε όλο το μήκος της διαδρομής από την οδό Γυφτοπούλου έως το Πάρκο του Συνοικισμού.

Το παρόν στη δράση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Χάρης Μαυρουδής.

Τελευταία άρθρα

ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ 2026: Οι Δήμοι ανεβάζουν τον πήχη των διεκδικήσεων για αρμοδιότητες, πόρους και αποκέντρωση

Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…

8 ώρες ago

Δύσκολες ώρες για τον Αχιλλέα Μπέο

Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

10 ώρες ago

Κοινό μέτωπο Περιφέρειας Θεσσαλίας & Δήμου για τον δρόμο Λάρισας-Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.

10 ώρες ago

Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Δήμου Αιγάλεω

Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.

11 ώρες ago

Νέο πολιτιστικό κέντρο στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…

12 ώρες ago