Ένα νέο σημαντικό έργο ξεκινά στην Μυτιλήνη καθώς υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΕΛergo OE» η σύμβαση για το έργο ανάπλασης – διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του πάρκου «Παράδεισος» Παμφίλων, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Μυτιλήνης Σωτήρη Μαρινάτου, του Προέδρου Αντώνη Αντωνέλλου και του Μέλους του Συμβουλίου της Δ.Κ. Παμφίλων Νίκου Ζαφειρίου και στελεχών των υπηρεσιών του Δήμου.
Το έργο αφορά στη διαμόρφωση υποδομών πολιτιστικών δραστηριοτήτων εντός δημοτικού πάρκου έκτασης περίπου 1,5 στρέμματος στο κέντρο του οικισμού των Παμφίλων και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εργασίες:
– δημιουργίας αμφιθεάτρου για υπαίθριες εκδηλώσεις
– κατασκευής πλακοστρώσεων, πέργκολας, παρτεριών, ραμπών για ΑμεΑ και χώρου στάθμευσης
– τοποθέτησης εξοπλισμού
– ηλεκτροφωτισμού
καθώς επίσης και μετατροπής υφιστάμενου κτιρίου σε κυλικείο.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 479.429,82 ευρώ, χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο» και από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης και έχει προθεσμία εκτέλεσης τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.
Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.
O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…