Την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη, συνάντησαν στο Υπουργείο, η Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Πολύδωρο Στελλάτο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του συγκριμένου Υπουργείου. Όπως, η τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου καθώς και τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» που σχετίζονται με τα εν λόγω ζητήματα.
Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου παρουσίασε στην Υφ. Τουρισμου εκτενώς την ιστορία, τα τοπόσημα και τις προοπτικές που έχει ο Δήμος, αλλά και στις ανάγκες που υπάρχουν σε θέματα υποδομών για την τουριστική ανάπτυξη του. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία, επίσης, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση, με στόχο να προσδιοριστούν συγκεκριμένες δράσεις.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.