Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου, στον Τύρναβο. Ο λόγος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Τυρνάβου με ελεύθερη είσοδο.
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Να σημειωθεί ότι στο γυμναστήριο, πρόσφατα, πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Τυρνάβου, σημαντικές εργασίες, λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στον εξωτερικό χώρο.
Πάνω από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το αγώνισμα της Ελληνορωμαϊκής πάλης για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και της Ελεύθερης πάλης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης στη 13:00 το μεσημέρι και διάρκεια έως τις 20:00 το βράδυ.
Για το σκοπό αυτό, ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, απευθύνει πρόσκληση προς τα τοπικά μέσα ενημέρωση να πάρουν μέρος σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί αύριο, Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Τυρνάβου.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης…
Στις τελικές τους θέσεις αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης…
Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων σε όλη τη χώρα ήταν το αντικείμενο της…
Επιστολή με την οποία ζητάει την επείγουσα λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας…
Σκληρή κριτική στις πολιτικές που εφαρμόζονται για την ενίσχυση και ανάπτυξη των νησιωτικών δήμων άσκησαν…
Συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ψηφιακού Μετασχηματισμού & ΚΕΠ, Ηλία Σώζου, στο e-ota.gr.