ΔΗΜΟΙ

Δήμος Αθηναίων: Στις 23 Νοεμβρίου η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Από τις 23 Νοεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου το Christmas Factory επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του, τα δεκάδες ξωτικά, έχτισαν μια μεγάλη, λαμπερή και ζωντανή χριστουγεννιάτικη πόλη. Μια πόλη μες στην πόλη! Η οποία προσκαλεί τους μικρούς φίλους της να γίνουν ξωτικοπολίτες της.

Φέτος το FUN είναι παντού. Η χαρά είναι το ζητούμενο και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Πέρα από τα παιχνίδια, που έχουν καταλάβει όλη την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα υπάρχουν μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές γλυκιές και αλμυρές γωνιές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους (με burger, hot dog, σουβλάκια, πίτσα, γλυκά, σοκολάτες, ζαχαρωτά, βάφλες, ζεστό κρασί, σοκολάτες).

“Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία” του Κάρολου Ντίκενς

Έπειτα από το θερμό αγκάλιασμα του κόσμου για δύο σεζόν (2018-2020) στο θέατρο Διάνα-Ελένης Ράντου, η πιο όμορφη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που γράφτηκε ποτέ παρουσιάζεται στο The Christmas Factory. Η διαχρονική χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς ζωντανεύει ξανά από τις 23 Νοεμβρίου σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. Ένας 11μελής θίασος, γεμάτος ενέργεια, μας ταξιδεύει ατμοσφαιρικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από εικόνες, πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, χορογραφίες, video-art, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και φυσικά τον υπέροχο λόγο του Ντίκενς, ενός από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς όλων των εποχών. Στον ρόλο του Σκρουτζ ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Τα εγκαίνια της πόλης που σηματοδοτούν και την έναρξη της αγαπημένης Χριστουγεννιάτικης περιόδου θα γίνουν με μια μεγάλη γιορτή το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με δεκάδες ξωτικά, άναμμα του μεγάλου φωτεινού δέντρου που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας, πυροτεχνήματα και live μουσική. Φέτος το σύνθημα για την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων θα δώσει στις 18:00 το απόγευμα η number one Έλενα Παπαρίζου, η οποία μαζί με τον Mente Fuerte θα μας τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες μέχρι και τις 22:00.

Το αγαπημένο εργοστάσιο των Χριστουγέννων επανέρχεται πιο πλούσιο, πιο λαμπερό, πιο πλήρες με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν!

THE CHRISTMAS FACTORY

Προπώληση:

https://www.more.com/happenings/the-christmas-factory-11/

Μέρες & Ώρες Λειτουργίας του The Christmas Factory

Από 23/11 έως 20/12

Σαββατοκύριακα 10:00-22:00

Καθημερινές 16:00-22:00

Από 21/12 έως 6/1

10:00-22:00

Τιμές Εισιτηρίων The Christmas Factory

Από 23/11 έως 20/12

Γενική Είσοδος: 8 € ανά άτομο

Καθημερινές: 8€ / 2 άτομα

Άνεργοι: 7€

ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ Καθημερινές 4€

Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ: 8 €

Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Από 21/12 έως 6/1

Γενική Είσοδος: 8 € ανά άτομο

Άνεργοι: 7€

ΑΜΕΑ Γενική Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Γενική Είσοδος Συνοδός ΑΜΕΑ: 8€

Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – “Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία” του Κάρολου Ντίκενς

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 15 € ανά άτομο

Με κάθε αγορά εισιτηρίου για παραστάσεις η είσοδος στο The Christmas Factory είναι Δωρεάν (για τη μέρα της παράστασης)

Τελευταία άρθρα

Κορώνη: Εγκαίνια για το νέο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου

Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.

2 ώρες ago

Η Χάλκη επενδύει στην Υγεία

Ένα νέο «Σπίτι του Γιατρού» γίνεται πραγματικότητα.

2 ώρες ago

90ή ΔΕΘ: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της με πάνω από 1.000 εκθέτες

Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.

2 ώρες ago

Προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ24 “Στ. Μετρό Σύνταγμα-Στ. Μετρό Αιγάλεω”

Θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026.

2 ώρες ago

Νέα εποχή για τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη

50 νέα ηλεκτρικά, αρθρωτά λεωφορεία προστίθενται στον ήδη υπάρχοντα στόλο.

2 ώρες ago

Απορρίμματα: Οι 4 “παίκτες” της Σαντορίνης και το νέο κύμα ΣΔΙΤ στα νησιά

Το ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Σαντορίνης μπαίνει στον ανταγωνιστικό διάλογο με τέσσερα σχήματα και αναμορφωμένο τεχνικό…

2 ώρες ago