Τις μεταλλικές καρδιές που είχαν τοποθετηθεί στα σημεία ανακύκλωσης των πλαστικών καπακιών και είχαν αποτελέσει στόχο άγνωστων που τους προκάλεσαν ζημιές αντικατέστησε ο δήμος Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη
Με γενικό σύνθημα «Δώσε αξία στο καπάκι που πετάς», η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, έχει τοποθετήσει τις καρδιές σε κεντρικά σημεία πλατείες του Δήμου (Διαμάντως Κουμπάκη, Μήτσου Παπαρήγα, κεντρική πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη) και στην οδό Π. Τσαλδάρη στην είσοδο του Δημαρχείου Νίκαιας .
Ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει:
«Σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Νικόλαο Καρδιά, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία η οποία εκτός από την προφανή κοινωνική προσφορά , προάγει και την ανακύκλωση, ενισχύοντας την περιβαλλοντική συνείδηση των δημοτών μας. Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν αυτή τη δράση, προστατεύοντας παράλληλα τις καρδιές από βανδαλισμούς και φθορές και να συμμετέχουν ενεργά δείχνοντας την αλληλεγγύη και την ευαισθησία τους. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.