ΔΗΜΟΙ

Καισαριανή: Αντικατάσταση χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

Δήμος Καισαριανής και Περιφέρεια Αττικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν άλλο ένα σημαντικό έργο στην ευρύτερη περιοχή. Υπογράφηκε, λοιπόν, από τον Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο και τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» που θα ενισχύσει τη δυνατότητα χρήσης της εγκατάστασης από όλες τις ηλικιακές ομάδες και τους τοπικούς συλλόγους.

Ο υφιστάμενος χλοοτάπητας, ο οποίος τοποθετήθηκε το 2008, έχει υποστεί φθορές από τη χρήση και την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για αντικατάσταση η οποία είχε ήδη καθυστερήσει πολύ. Η νέα εγκατάσταση θα συμβάλλει στη βελτίωση των προπονητικών συνθηκών και στην ασφάλεια των αθλητών.

Η αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου περιλαμβάνει τη διαδικασία αποξήλωσης του παλιού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση νέου, επιφάνειας άνω των 5.000 τμ, με διαστάσεις 96m x 55m για τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος θα πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές. Θα είναι κατασκευασμένος από πολυαιθυλένιο και θα διαθέτει σύστημα πλήρωσης με χαλαζιακή άμμο και ανακυκλωμένο καουτσούκ, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα αντοχής και ασφάλειας.

Ο προϋπολογισμός του έργου υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ.

Τελευταία άρθρα

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

10 λεπτά ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

26 λεπτά ago

Τα Μέγαρα «ανεβαίνουν στο ποδήλατο»

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέσιμα για όλους.

44 λεπτά ago

Στα Ποσειδώνια 2026 ο Γιάννης Μώραλης: «Ο Πειραιάς παραμένει η ναυτιλιακή πρωτεύουσα της χώρας»

Το δυναμικό «παρών» του Δήμου Πειραιά στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2026 ανέδειξε με ανάρτησή…

59 λεπτά ago

Συνεχίζονται τα έργα στον εξωτερικό λιμένα Τήνου

Υπογράφηκε η Σύμβαση για την ανάδειξη – ανάπλαση των στεγάστρων εξωτερικού λιμένα Τήνου.

1 ώρα ago

Αντίθετη η ΚΕΔΕ στην κατάργηση των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας

Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΚΕΔΕ εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στην επιμονή…

2 ώρες ago