ΔΗΜΟΙ

Δήμος Τρίπολης: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προσκαλεί τους κατοίκους της Τρίπολης σε δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη, τα αίτια, την θεραπεία και την πρόληψη των επιπλοκών του.

Η δράση με θέμα: «ΜΕΤΡΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ, ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΡΚΕΙ», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ.-13:00 μ.μ., στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.

Η δράση περιλαμβάνει Μετρήσεις Σακχάρου καθώς και εκτενή Ενημέρωση κοινού, ασθενών και φροντιστών από Επαγγελματίες Υγείας για ζητήματα σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η δράση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αρκαδίας, την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, του Κέντρου Υγείας Τρίπολης, της 1ης Τοπική Ομάδα Υγείας Τρίπολης – ΤΟΜΥ, της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ).

Τελευταία άρθρα

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

10 λεπτά ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

26 λεπτά ago

Τα Μέγαρα «ανεβαίνουν στο ποδήλατο»

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέσιμα για όλους.

44 λεπτά ago

Στα Ποσειδώνια 2026 ο Γιάννης Μώραλης: «Ο Πειραιάς παραμένει η ναυτιλιακή πρωτεύουσα της χώρας»

Το δυναμικό «παρών» του Δήμου Πειραιά στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2026 ανέδειξε με ανάρτησή…

59 λεπτά ago

Συνεχίζονται τα έργα στον εξωτερικό λιμένα Τήνου

Υπογράφηκε η Σύμβαση για την ανάδειξη – ανάπλαση των στεγάστρων εξωτερικού λιμένα Τήνου.

1 ώρα ago

Αντίθετη η ΚΕΔΕ στην κατάργηση των Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας

Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΚΕΔΕ εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στην επιμονή…

2 ώρες ago