Εξατομικευμένη και δωρεάν πληροφόρηση από νομικούς του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024 και από τις 17.00-21.00. Οι δικηγόροι πρόκειται να απαντήσουν σε ερωτήσεις για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα όλων των ταμείων καθώς και σε ερωτήσεις για τα εργασιακά δικαιώματα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ενημερώνει τους δημότες που ενδιαφέρονται ότι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για την εξατομικευμένη δωρεάν νομική πληροφόρηση με δικηγόρους του ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, ερχόμενοι σε επικοινωνία με το Γραφείο Απασχόλησης (Πρόγραμμα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ») στο τηλέφωνο 213 2039932.
Υπενθυμίζει, παράλληλα, πως πρόκειται για την εξαιρετικά αξιόλογη παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και πληροφόρησης στα πολύ καίρια ζητήματα:
Η υπηρεσία αυτή του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΙΝΕ – ΓΣΕΕ για την από κοινού ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων και τη δημιουργία υπηρεσιών στο πλαίσιο του έργου που υλοποιεί το Ινστιτούτο, με τίτλο: «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων».
Στόχος να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…
Εσπερίδα για την «Βιωσιμότητα και Αειφορία στην Παραγωγή και Μεταποίηση της Επιτραπέζιας Ελιάς και του…
Για συστηματικές και ολοκληρωμένες προσπάθειες διαχείρισης και προστασίας των αδέσποτων ζώων της περιοχής και δαπάνες…
Ο Δήμος Καστοριάς καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια και καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά…